Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pomsta prepusteného družtevníka. Dušan (47) podrezal prasatá!
Zdielať na

Pomsta prepusteného družtevníka. Dušan (47) podrezal prasatá!

Pracoval na družstve v Závade, no keď ho pre problémy s alkoholom prepustili, údajne sa krvavo pomstil na zvieratách. Od zlosti brutálne dorezal prasatá. Jedno usmrtil, ďalšiemu sa s poranenou hlavou podarilo prežiť len s pomocou veterinára. Matka obvineného tvrdí, že jej syn je nevinný. Zamestnávateľ je však presvedčený, že išlo o krvavú pomstu!

Na pracovníkov hospodárskeho dvora v obci Závada čakali ráno povytŕhané plechy na ohradách, no oveľa horší pohľad sa im naskytol, keď prišli k prasatám. Boli dorezané! Jedno útok neprežilo, ďalšie sa po dvore tackalo s niekoľkocentimetrovými ranami na hlave.

Alkohol z neho urobil zúrivca

Takto mal svine doriadiť bývalý zamestnanec hospodárskeho dvora. Dušan na družstve pracoval asi štyri roky. Pred časom ho mali pre problémy s alkoholom prepustiť a toto mala byť jeho reakcia. "Možno je to strata zamestnania, možno pomsta, možno závisť," odhaduje možné príčiny vyčíňania šialenca vedúci hospodárskeho dvora Jaroslav Milčo.

Ošípané zrejme podrezal mačetou

"Po preskočení oplotenia areálu vošiel do ohrady s ošípanými, kde chytil jednu ošípanú a túto nožom podrezal, čím ju usmrtil," konštatuje hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Daniel Džobaník . "Boli to hlboké rany. Určite boli spôsobené mačetou, alebo podobným ostrým predmetom, dýkou," nahnevane hovorí Jaroslav Milčo.

Hrozí mu dvojročný trest

Ďalšie prasatá mali šťastie, páchateľa zrejme niekto vyrušil. Matka obvineného neverí, že by jej syn bol schopný niečoho takého. "On ich kŕmil, žeby on také spravil...," pochybuje matka obvineného Helena. 47-ročný muž je stíhaný na slobode. Polícia ho obvinila za krádež v štádiu pokusu, za čo mu hrozí dvojročné väzenie.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Pracoval na družstve v Závade, no keď ho pre problémy s alkoholom prepustili, údajne sa krvavo pomstil na zvieratách. Od zlosti brutálne dorezal prasatá. Jedno usmrtil, ďalšiemu sa s poranenou hlavou podarilo prežiť len s pomocou veterinára. Matka obvineného tvrdí, že jej syn je nevinný, zamestnávateľ je však presvedčený, že išlo o krvavú pomstu!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy