Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Utýral mačiatko, dostal 4 mesiace basy
Zdielať na

Utýral mačiatko, dostal 4 mesiace basy

V marci minulého roka televízia JOJ odvysielala reportáž o tom, ako mladý muž v Levoči zvlášť brutálnym spôsobom usmrtil malé bezbranné mačiatko. Jeho ohavný čin však zachytila kamera, vďaka čomu surovca vypátrala polícia. Za utýranie zvieraťa ho neminul trest.

Mladíci utýrali mačiatko na smrť!

Všetko sa to udialo v historickom centre Levoče. Dvaja mladíci práve prechádzali, keď im cestu skrížilo malé mačiatko. Úbohé stvorenie ani len netušilo, že sú to jeho posledné kroky.

Brutalitu jedného z mladíkov zachytila kamera mestskej polície. 33-ročný Štefan schmatol mačiatko za chvost a hodil ho o stenu. Potom, ako sa z útoku násilníka trochu spamätalo a spravilo zopár krokov, skočil mu na hlavu.

Štefan dostal 4 mesiace

Na miesto ihneď dorazila hliadka mestskej polície. Ako dôvod svojho konania si Štefan vymyslel zaujímavú výhovorku. Policajtom tvrdil, že ho mača napadlo a on sa iba bránil. Zo záznamov je však jasné, kto bol útočník a kto obeť.

Po tomto ohavnom čine mladíka zadržala polícia. Zakrátko na to sa postavil pred súd a za usmrtenie mačiatka ho napokon neminul trest. Okresný súd Spišská Nová Ves uložil Štefanovi S. trest odňatia slobody v trvaní štyroch mesiacov.

bcostin/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy