Skoro jasno
15°
Bratislava
Nechutné! Mučili šteniatko, zasiahli policajti
Zdielať na

Nechutné! Mučili šteniatko, zasiahli policajti

Na severe Slovenska sa objavil ďalší šokujúci prípad týrania psa. Mladí Rómovia bezcitne púšťali bezbranné šteniatko z niekoľkometrovej výšky do chladnej vody. Psíka na lane točili a neprestali ani vtedy, keď kňučal z posledných síl od bolesti!

Dvaja mladíci púšťali psíka z niekoľkometrovej výšky do chladnej vody preto, lebo ho chceli okúpať. Šteniatko podľa svedkov na lane kývali a točili. Jeho krik bol tak silný, že ho počuli aj vodiči okoloidúcich áut. Tí okamžite utekali  na políciu.

Kňučal od bolesti

"Prišla k nám vystrašená vodička, my sme išli na most a tam sme videli, ako hodili niečo cez most do vody a bol to ten psík," opísal chvíle hrôzy policajt Martin Kasenčák. Šteniatko bolo vo veľkom šoku a trpelo bolesťami. "Kňučalo strašne, malo celý krk rozrezaný od obojka," dodáva ďalší z policajtov Ľubomír Hricko.

Veterinár so slzami v očiach

Muži zákona mladíkov z neďalekej rómskej osady okamžite naložili do auta a ratovali aj ubolené zviera. To okamžite smerovalo na operačný stôl k veterinárom do Popradu.

"Zvieratko veľmi trpelo a malo aj silné bolesti," vraví veterinár Tibor Vozár. Pohľad do očí smutného šteniatka, doktora takmer dojal k slzám. Psíka po vyliečení prevezú do útulku, bezcitný mladý Róm bude pravdepodobne trestne stíhaný za týranie zvierat.

Nakrútili si upálenie psa

Nejde pritom o prvý prípad bezcitného týrania zvierat. Za posledné mesiace sa ich objavilo hneď niekoľko. Nielen milovníkom psov vyrazilo dych video z júla tohto roku. Mladíci na ňom najprv obviažu šteniatko špagátom a potom ho bezdôvodne polejú benzínom. Skučiaci psík napokon zomiera v strašných bolestiach.

Horor zažil aj Klint. Toho nielenže obesili, podrezali, ešte ho aj postrelili. Napriek tomu nezanevrel na ľudí. Aj keď sa mu celé peklo napokon podarilo prežiť, mal tak zranené oko, že mu ho museli celé vybrať. Viac čítajte TU.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy