Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V Komárne našli nové drogy. Sú vysoko nebezpečné!
Zdielať na

V Komárne našli nové drogy. Sú vysoko nebezpečné!

Nové psychoaktívne látky, takzvané dizajnérske drogy, zachytili policajti v prenajatých kancelárskych priestoroch v Komárne. Zo zadržaného množstva návykovej látky sa dá vyrobiť až 5-tisíc dávok. Droga, ktorú predávajú najmä cez internet ako neškodný povzbudzujúci prostriedok, už má v Nemecku svoje obete.

Drogy posielali do Maďarska

V jednej z kancelárií administratívnej budovy v centre Komárna v pondelok našli 5 000 g drog. Národná protidrogová jednotka na požiadanie maďarskej polície, v spolupráci s políciou v Komárne, odhalili v kancelárskych priestoroch distribučné centrum organizovanej skupiny, ktorá prostredníctvom zásielkovej služby rozosielala nebezpečné a na trhu relatívne nové drogy do celého Maďarska.

Po prvom užití rovno na psychiatriu?

Psychotropné látky v týchto drogách, sú 30- až 40-krát účinnejšie ako napríklad marihuana, pervitín, heroín či kokaín. Už po prvom užití môžu vyvolať schizofrenický stav a užívateľ v lepšom prípade skončí na psychiatrii, navyše presné účinky na organizmus ešte nie sú definitívne známe. Drogy v komárňanskej kancelárii približne pred mesiacom začali baliť a expedovali dvaja muži a jedna žena z Maďarska. Drogy v hodnote viac ako 50-tisíc eur boli zaslané na expertízu, podozrivých zaistila maďarská polícia.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Nové_drogy_Komárno_policajné_auto_koláž

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy