Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nehorázna drzosť! Vykrádajú autá počas omše!
Zdielať na

Nehorázna drzosť! Vykrádajú autá počas omše!

Vo Vyšnom Kubíne bola poriadna naháňačka. Obyvatelia i policajti naháňali zlodejov, ktorí počas nedeľnej omše v úvodzovkách pracovali v aute pred kostolom. Veriaci sa tam už pomaly boja nedele, zlodeji totiž bežne úradujú, kým sa oni modlia. Pritom Orava je silno kresťanský región.

Vyšnokubínčan zbadal dvoch chlapov, ktorí rozbili okno na aute. Neváhal ani chvíľu a vybehol aj so synovcom. Medzi tým jeho manželka už volala políciu. Policajti utekali ku zlodejom z druhej strany. 

Po omši ich čakalo nemilé prekvapenie

"Vyšlo to tak, že sme sa streli a páchatelia boli medzi nami. Nebránili sa, boli preľaknutí," povedal muž, ktorý pomohol policajtov zlodejov chytiť. "Už viackrát sa to opakuje, zavrieť a nepustiť takých ľudí," tvrdí obyvateľ Vyšného Kubína.

Stihli ukradnúť peňaženku a zahodili ju pri ceste. Poškodení, ktorí boli v kostole, zatiaľ ani netušili, že im zlodeji vykradli auto. "Ďakujem za vynikajúci zákrok kubínskym policajtom, aj susedovi," poďakoval svokor poškodenej vodičky.

Obaja sú už zadržaní

Obaja pomerne mladí zlodeji sú už zadržaní políciou. "Dvaja zadržaní muži vo veku 41 a 39 rokov pochádzajúci z okresu Ružomberok sú predvedení na policajnom oddelení, kde sú s nimi ďalej vykonávané procesné úkony," informovala hovorkyňa policajného zboru Jana Balogová.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy