Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Jozef (†38) išiel ako blázon, tvrdí brat Blanky (†12) a Ivana (†24)
Zdielať na

Jozef (†38) išiel ako blázon, tvrdí brat Blanky (†12) a Ivana (†24)

Dnes pochovajú súrodencov, ktorí zomreli minulú stredu pri tragickej nehode neďaleko Hlohovca. Marek, ktorý nehodu prežil, reportérke Krimi porozprával, čo sa presne v aute smrti tesne pred nárazom dialo.

Chcel naposledy prevetrať auto

Podľa Mareka 38-ročný vodič Jozef šiel po úzkej nebezpečnej ceste ako blázon. Chcel totiž naposledy prevetrať auto, ktoré mal na ďalší deň predať. Vysoká rýchlosť a pravdepodobne aj alkohol pripravili štyroch ľudí o život.

"Jednoducho je to aj naša vina, my sme s ním nemali čo sadať do auta, vedeli sme, že je pod vplyvom alkoholu," priznal skleslo Marek.

Súrodenci Marek, Ivan a Blanka sadli so svojou sesternicou Paťkou a kamarátkou Nikolou do auta Jozefa. Spoločne išli pozrieť chorú babku do Dolných Otrokoviec a po ceste sa ešte stihli spolu všetci odfotiť.  Podľa Mareka zo šialenej jazdy Jozefa mali strach.

Pri nehode prišiel o súrodencov

"Už keď sme nasadli do auta druhýkrát, tak už Jozefovi začalo šibať, jednoducho besný a včera som sa dozvedel, že my sme išli 208, čo Formula tak nejde," bol ako dopnil Marek.

Marek sedel na mieste spolujazdca a po náraze bol v bezvedomí. Keď sa prebral, videl vedľa seba mŕtveho Jozefa a záchranárov bojujúcich o život jeho 12-ročnej sestry Blanky. Tá pri prevoze zomrela.

Smútiaca rodina financie na pohreb dvoch detí nemá. I keď už viacerí ľudia prispeli, stále nevedia, za čo pochovajú Ivana. Marek má ťažké srdce aj na Ivanovho otčima.

Presné okolnosti nehody polícia naďalej vyšetruje, známe zatiaľ nie je ani to, či vodič Jozef bol počas jazdy opitý.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Hlohovec_nehoda_4 obete_vodič_koláž_Marek spoveď

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy