Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Najprv havária, potom kolaps. Zradilo Mareka (†66) srdce?
Zdielať na
Krimi

Najprv havária, potom kolaps. Zradilo Mareka (†66) srdce?

Tragický koniec mala cesta 66-ročného muža z rybačky. Ten v aute cestoval so svojou priateľkou, keď mu zrazu prišlo nevoľno. Pomôcť mu už nedokázali ani záchranári. Jeho blízki sú v šoku.

Vystúpil z auta a odpadol

K dopravnej nehode došlo krátko pred desiatou hodinou za železničným priecestím v bratislavských Vajnoroch. Vodič auta však zomrel až po nehode a zrejme nie na jej následky.

Pán Marek sa vracal z rybačky so svojou priateľkou. Podľa všetkého však nezvládol riadenie v ostrej ľavotočivej zákrute a vrazil do dopravnej značky a porastu.

Žena zostala v aute uväznená a on sa jej pravdepodobne snažil pomôcť. V tom však údajne odpadol. Z auta ju vytiahli až záchranári, ktorých privolali okoloidúci vodiči.

Problémy s tlakom a alkohol

Marekovi však už žiaľ pomôcť nemohli. Na mieste sa špekulovalo, že môže ísť o infarkt. Jeho priateľka nám potvrdila, že mal problémy s vysokým tlakom, no vraj sa neliečil.

Smutné však je, že tu zrejme svoju rolu mohol zohrať i alkohol a to minimálne pri nehode. Presnejšie príčiny smrti 66-ročného Mareka určí zrejme až súdna pitva.

Po chvíli na miesto nešťastia dorazili i šokovaní kamaráti nebohého Mareka, ktorí s ním len pred pár hodinami na neďalekých jazerách otvárali rybársku sezónu. Tí sa o nešťastnú ženu postarali.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

nehoda_Vajnory_priateľka pri aute_smrť muža_pomoc

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy