Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kuriózne pátranie. Kto si nechal nohu na lavičke?
Zdielať na

Kuriózne pátranie. Kto si nechal nohu na lavičke?

Máme pre vás jedno mimoriadne, ale kuriózne, pátranie. Mestskí policajti v Košiciach hľadajú majiteľa nohy. Niekto si totiž na sídlisku Ťahanovce zabudol protézu a do dnešného dňa o ňu neprejavil záujem. Končatina má obutú pletenú ponožku a sandále.

Na lavičke ležala protéza

Takýto prípad si nepamätajú ani dlhoroční skúsení mestskí policajti. Hľadajú totiž majiteľa protézy. Nevedia si vysvetliť, ako ju mohol zabudnúť na ulici. Možno sú za tým aj hokejové majstrovstvá sveta.

"Doposiaľ sa o túto nohu nikto neprihlásil," tvrdí veliteľ Mestskej polície v Ťahanovciach štefan Fejedelem."Vieme o dvoch pacientoch, že sa to stalo pod vyplyvom alkoholu," dopĺňa vrchná rehabilitačná sestra Eva Kavčáková.

Policajti hľadajú majiteľa

Je vidno, že protéza bola nosená. "Výroba takejto protézy stojí asi 7-tisíc eur," tvrdí Kavčáková. No otázkou zostáva, ako človek bez jednej nohy z autobusovej zastávky odskákal. Mestskí policajti po majiteľovi rozbehli pátranie, no zatiaľ bezvýsledne.

Existuje ešte iné vysvetlenie. Podľa Kavčákovej mohol mať tento človek pri sebe barle a protéza mu jednoducho nechýbala. Nie je na nej žiadne identifikačné číslo, ktoré by policajtom uľahčilo pátranie.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Policajné auto_protéza na lavičke_koláž_ilustračné foto

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy