Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Telo muža ležalo v centre mesta niekoľko dní
Zdielať na

Telo muža ležalo v centre mesta niekoľko dní

Mŕtveho muža objavili v opustenej budove v areáli drevárskej firmy v Krupine. Na mŕtvolu upozornil jedného zo zamestnancov firmy neznesiteľný zápach, ktorý sa šíril okolo jednej z budov. Nehybné telo muža tam zrejme ležalo niekoľko dní.

Polícia zatiaľ nevie o koho ide, mŕtvy muž pri sebe nemal žiadne doklady. Všetko však nasvedčuje tomu, že je to miestny bezdomovec, ktorý v opustenej budove prespával. Mal tu totiž vankúš aj perinu.

Zo zvieraťa ľudská bytosť

Keď pán Pavel okolo budovy prechádzal, do nosa mu udrel silný zápach. Predpokladal že ide o uhynuté zviera, no nedalo mu, a tak do budovy nazrel. Nehybné telo muža ležalo v opustenej budove takmer v centre mesta.

"Išiel som po schodišti a na konci ležala postava, mŕtvy chlap," povedal  Pavel. Hneď tak volal políciu, na miesto prišiel aj súdny lekár. Podľa našich informácií tu muž ležal viac ako 5 dní.

Čakajú na pitvu

"Obhliadajúci lekár na mieste nevylúčil cudzie zavinenie. Na určenie presnej príčiny smrti a čas úmrtia bola nariadená súdna pitva," infomovala Mária Faltániová hovorkyňa policajného zboru v Banskej Bystrici.

"Polícia začala v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," dodala hovorkyňa.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy