Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
V Šenkviciach vyčíňal vrah. V dome popravil dvoch ľudí!
Zdielať na

V Šenkviciach vyčíňal vrah. V dome popravil dvoch ľudí!

Ten najhorší pohľad! Syn v dome v Šenkviciach našiel brutálne zavraždených svojich rodičov. Ich nehybné telá ležali v posteli a obidvaja mali podrezané hrdlá. Vrah z miesta činu stihol ujsť a v týchto chvíľach po ňom pátra polícia...

Išiel pozrieť svojich rodičov, no zažil otrasný šok! V ich rodinnom dome v Šenkviciach v okrese Pezinok už našiel zhruba o 10.45 iba mŕtve telá. Zavraždený pár ležal podľa informácií televízie JOJ spolu na posteli. Mŕtvy muž aj žena boli v dôchodcovskom veku.

Agnesa so svojim druhom Jánom museli čeliť zbesilému útoku. Vrah s nimi nemal žiadne zľutovanie. O sadistickom spôsobe vraždy svedčí aj to, že zavraždeného muža nedokázali na pohľad rozpoznať.

Po náleze ich tiel na miesto okamžite prišli muži zákona. Tí obohnali rodinný dom policajnou páskou a miesto činu uzavreli. Pred domom sa začali schádzať miestni obyvatelia, ktorí tejto tragédii ani nemôžu uveriť.

Podľa dedinčanov bol totiž starší pár veľmi slušný. Obete vraždy spolu žili už dlhšie ako druh a družka. Všetci o mŕtvych dôchodcoch hovoria ako o dobrých a srdečných ľuďoch, ktorí boli vždy každému ochotní pomôcť.

Policajti hľadajú vnuka

Miestni obyvatelia si nevedia otrasnú vraždu vysvetliť. "Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. V súčasnosti policajti na mieste vykonávajú neodkladné a neopakovateľné úkony," povedal policajný hovorca František Peczár.

Policajti podľa našich informácií v týchto chvíľach hľadajú drogovo závislého vnuka zavraždeného páru. Keďže ho vyhodili z domu, prebýval v tamojších unimobunkách. Dedinčania hovoria nahlas o tom, že nebohí dôchodcovia s ním mali už aj v minulosti nemalé problémy.


tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy