Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Osadníci zarezali kravu a vybrali z nej teliatko
Zdielať na

Osadníci zarezali kravu a vybrali z nej teliatko

Popradskí policajti riešia brutálny prípad. Niekoľkí osadníci z Jánoviec oddelili kravu od stáda, rozsekali ju a mäso vzali do svojich príbytkov. Dokonca z nej vyrezali teliatko a to nechali na lúke. Majitelia zvieraťa tvrdia, že škoda je nevyčísliteľná.

Kravu oddelili od stáda

Podľa informácií Krimi v priebehu niekoľkých minút po krave neostalo ani stopy. Na lúke nechali osadníci ležať mŕtve teliatko, ktoré z kravy vyrezali. Pastieri nechápu, ako mohli osadníci oddeliť kravu od stáda.

Podľa nich to nie je vôbec jednoduché. Pastieri zavolali policajtov a policajný pes bez zaváhania chytil stopu, ktorá mužov zákona doviedla do osady v Jánovciach.

Pes zachytil stopu

Popradskí policajti boli následne v osade niekoľko hodín, pretože nikto nič nevidel a nepočul. Policajti to však nevzdávali a postupne sa dostávali k informáciám.

Policajti našli jednotlivé kusy a z príbytkov vynášali mäso. Podľa svedka kravu údajne rozštvrtili sekerou a nožmi. Sekeru policajti našli, no a mäso si delili viacerí osadníci.

Nakoniec na obvodnom oddelení skončili na výsluchu štyria obyvatelia osady. Škoda je na teraz vyčíslená na takmer 700 eur, ale podľa družstevníkov toto číslo nie je konečné.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy