Skoro jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Hrôza v Levoči! Ženu znásilnil otec (31) šiestich detí...
Zdielať na

Hrôza v Levoči! Ženu znásilnil otec (31) šiestich detí...

Desivú noc zažila mladá žena z Levoče. V noci z nedele na pondelok ju podľa jej slov surovo napadol neznámy muž. Vrhol sa na ňu neďaleko miestneho kostola a v kríkoch ju brutálne znásilnil. Mladá žena to oznámila policajtom a zakrátko na to surovec skončil v policajnej cele.

Po mužovi rozbehli pátranie

Zdrvená Levočanka oznámila prípad policajtom. Tí po agresívnom násilníkovi okamžite rozbehli pátranie. Podľa doterajších zistení polície má mať znásilnenie mladej ženy na svedomí muž z neďalekej dediny.

"Popradský vyšetrovateľ obvinil 31-ročného muža zo zločinu sexuálneho násilia a zločinu znásilnenia," povedala prešovská policajná hovorkyňa Jana Karnišová. Podľa informácií Krimi má ísť o otca šiestich detí a v kriminálnej činnosti rozhodne nie je nováčikom.

Násilník skončil v rukách polície

Krátko po tomto ohavnom čine muža zadržali policajti. Potom, ako mu vzniesli obvinenie, ho v pondelok popoludní eskortovali pred sudcu v Spišskej Novej Vsi.

"Sudca rozhodol o jeho vzatí do vyšetrovacej väzby. Obvinenému hrozí v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 5 až 10 rokov," doplnila Karnišová.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy