Skoro jasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Marek (20), ktorý napadol revízora: Bili ma na zemi... Vymýšľajú si!
Zdielať na

Marek (20), ktorý napadol revízora: Bili ma na zemi... Vymýšľajú si!

Miesto toho, aby si kúpil cestovný lístok na bratislavskú MHD, mal napadnúť revízora aj s SBS-károm. Dokonca mal na nich vytiahnuť strelnú zbraň a hroziť im zabitím. Mladík sa však bráni. Podľa neho si údajne napadnutí muži vymýšľajú. Aj tak mu však hrozí trojročné väzenie...

"Rozbesnený" Marek sa bráni...

"Vám poviem len jedno, napadli ma, bili ma na zemi... Ja som sa bránil, oni si vymýšľali..." Takto sa obhajoval len 20-ročný mladík potom, ako skončil na policajnej stanici za napadnutie revízora. Ten musel ísť po útoku aj s prideleným SBS-károm na lekárske ošetrenie.

"On bol taký rozbesnený, že to sa nedalo, nedalo sa ubrániť," tvrdí revízor. No mladík sa bráni. "Vyzerám na to, že by som nosil zbraň? Veď mám 20 rokov s topánkami, 45 kilo. Kam by som ju strčil?" Práve spomínaná zbraň zatiaľ nebola nájdená, hoci policajti prepátrali okolie incidentu.

Miesto 40-eurovej pokuty väzenie?

Miesto platenia 40-eurovej pokuty, alebo preukázania svojej totožnosti a zaplatenia pokuty neskôr, sa situácia zvrtla a prerásť mala do agresívneho útoku. Marek z Bratislavy tak momentálne čelí obvineniu z výtržníctva, úmyselnej krádeže a vyhrážania. V prípade dokázania viny mu tak hrozia až tri roky za mrežami.

Podobný prípad sa stal aj v máji roku 2010. Dobitý však nebol revízor, ale čierny pasažier. Pre útek... Nebol však žiadnym neviniatkom. Bez lístka bol v ten istý deň nachytaný už tretíkrát. Vedenie dopravného podniku tak apeluje čoraz viac na školenia svojich revízorov v kritických situáciách...

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy