Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Do kamiónu vrazilo auto, jeho šofér si to nevšimol
Zdielať na

Do kamiónu vrazilo auto, jeho šofér si to nevšimol

Jeden ťažko zranený a jeden mŕtvy - takto zneli v noci prvé informácie o nehode na diaľnici pri obci Štrba. Nákladné vozidlo narazilo do zadnej časti kamióna idúceho pred ním. V kabíne auta ostali zakliesnení dvaja muži.

Šofér si nehodu nevšimol

K nehode došlo okolo druhej ráno na diaľnici pri obci Štrba. Okamžite na miesto prišli hasiči, záchranári a policajti. Vodič auta narazil do zadnej časti kamióna pred ním, ktorý viezol 25 ton drevených hranolov. Ten pokračoval v ceste.

Spolujazdec i vodič ostali v aute zakliesnení, a tak ich museli popradskí hasiči dostať von hydraulickým náradím. Začali na spolujazdcovej strane. Podarilo sa im to po veľmi krátkom čase.

Dvaja ľahko zranení

Medzitým už policajti z diaľničného oddelenia v Mengusovciach vyhlásili pátranie po kamióne, do ktorého auto narazilo. Boli úspešní a kamión zadržali v Spišskom Podhradí.

Vodič bol prekvapený, čo sa stalo. Policajtom povedal, že pri 25 tonách drva ani necítil veľký náraz, preto nezastavil. Spolujazdec a vodič sa napokon zranili len ľahko. Muž za volantom pravdepodobne zaspal.

Štrba_nehoda_kamión_kusy plechu_rozbitý_večer

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy