Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Policajti sa ponáhľali k bitke, zrazili chlapca (7)
Zdielať na

Policajti sa ponáhľali k bitke, zrazili chlapca (7)

Policajti zrazili malého chlapca. Stalo sa to v obci Zlaté Klasy v okrese Dunajská Streda. Policajná hliadka sa ponáhľala na miesto hromadnej bitky a autom dieťa zachytila.

Chlapca museli ošetriť

"Šiesti chlapi tam údajne bili nejakú ženu. Preto tam išli policajti, urobili poriadok a už ako brzdili, dieťa im tam vbehlo," opisuje situáciu jeden zo záchranárov.

Chlapček, ktorého mali policajti zraziť, sa volá Janko a má 7 rokov. Ošetrenie podstúpil v nemocnici v Dunajskej Strede. Po strete s policajným autom má zranenú pravú nohu, ktorú mu dali lekári do dlahy.

"Pani im ukazovala, aby zastavili, že tam je malý. No oni išli stále ďalej," hovorí chlapcov príbuzný. Nehoda sa mala stať podľa informácií televízie JOJ pri mieste, kde miestni muži údajne zaútočili na jednu ženu.

Chlapčeka si po ošetrení jeho matka odviedla domov. Janko však teraz niekoľko týždňov s nohou nemôže hýbať.

Takto zareagovala polícia

Vo štvrtok popoludní došlo k nezhodám medzi Rómami žijúcimi v obci Zlaté Klasy. Na miesto boli vyslané policajné hliadky na zabezpečenie verejného poriadku. Keď sa situácia upokojila, policajné hliadky postupne odchádzali. Účastníci incidentu odmietli podať trestné oznámenie a aj ďalšiu spoluprácu s políciou.

Keď odchádzala z miesta udalosti posledná policajná hliadka, došlo k dopravnej nehode medzi  služobným autom a 7-ročným chlapcom. K nehode došlo tak, že chlapec náhle a nečakane vybehol spoza odstavených vozidiel do jazdnej dráhy služobnej Škody Octavia.

Jej vodič, napriek pomalej jazde, nedokázal kontaktu s chlapcom zabrániť. Chlapec utrpel ľahké poranenie pravej nohy. Polícia udalosť zákonným spôsobom zadokumentovala a keďže ide o maloletého priestupcu, bez začatia konania bude vec odložená.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy