Zatiahnuté, dážď
15°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Čelne do nich vrazilo auto, matka (†67) s dcérou (†44) zomreli
Zdielať na

Čelne do nich vrazilo auto, matka (†67) s dcérou (†44) zomreli

Dva ľudské životy vyhasli v stredu popoludní pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala za Novákmi v smere do Trenčína. Čelne sa tu zrazili dve autá. Zatiaľ čo vinník nehody vyviazol bez zranení, matka s dcérou, ktoré sedeli v druhom aute, zomreli. Jedna na mieste, druhá po prevoze do nemocnice.

Vinník vyšiel z auta po svojich

"Vodič prešiel zrazu do protismeru a vrazil do druhého auta. Tie ženy boli v bezvedomí," potvrdil jeden zo svedkov nehody. Obe ženy sa práve ponáhľali k lekárovi, no na miesto už nedorazili. Keďže na mieste nebola žiadna brzdná dráha, je zrejmé, že sa autá zrazili v plnej rýchlosti.

Vinník nehody, 53-ročný muž vyšiel z auta po svojich. Utrpel len ľahké zranenia na rozdiel od oboch žien. Jedna zomrela priamo na mieste. Išlo o 67-ročnú ženu, ktorá sedela na mieste spolujazdca.

Aj dcéra podľahla zraneniam

"Obe ženy boli v aute zakliesnené, museli sme otvoriť strechu, aby sme ich dostali von," informoval veliteľ zásahu hasičov Patrik Vanek. Jej dcéru previezli v kritickom stave do bojnickej nemocnice, no lekári jej už nedokázali pomôcť. Svojim vážnym a ťažkým zraneniam napokon podľahla. Vinníkovi nehody alkohol polícia nenamerala. No čaká ho policajné vyšetrovanie a zrejme sa obvineniu nevyhne.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy