Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Darina (51) jazdila s 3 promile, po havárii si sadla vedľa...
Zdielať na

Darina (51) jazdila s 3 promile, po havárii si sadla vedľa...

51 / ročná Darina z Nového Mesta nad Váhom šoférovala s troma promile alkoholu. Jej krátku jazdu však ukončil náraz do stromu. Podľa svedkov, ktorí privolali pomoc, si po nehode mala sadnúť na sedadlo spolujazdca. Policajtom tvrdila, že auto nešoférovala. A agresívna bola aj k záchranárom...

Z krvavej vodičky spolujazdec bez vodiča

Za volant si sadla v poriadne podguráženom stave a svoje si s ňou užili aj policajti, aj záchranári. Na ceste vedúcej k záchradkárskej oblasti v Novom Meste nad Váhom zišla Darina z vozovky a vpálila rovno do stromu. Zakrvavená si presadla na miesto spolujazdca a všetkých sa snažila presvedčiť, že auto neriadila.

Záchranári aj policajti si užili svoje...

Podľa informácií reportéra Ľuba Trautenbergera jej lekári po prevoze do nemocnice namerali závratných 3,1 promile alkoholu v krvi. Aj napriek tomu, že odmietla vykonať aj dychovú skúšku aj odber krvi. Svoje si užili aj záchranári. "Daj mi tieto krúžky dole, čo mi to tu furt dávaš," kričala Darina. "To máte golier na krk, aby ste neskončili na vozíčku..."

Darina našťastie utrpela len ľahké zranenia. Mala však obrovské šťastie, podľa miestnych ide totiž o frekventovanú cestu hojne využívanú cyklistami. Po vytriezvení ju v trenčianskej nemocnici čaká trestné stíhanie pre ohrozovanie pod vplyvom návykovej látky. A v prípade dokázania viny jej hrozí až jeden rok za mrežami.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy