Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Vodička (29) Fabie vpálila do Favoritu, jeden mŕtvy
Zdielať na

Vodička (29) Fabie vpálila do Favoritu, jeden mŕtvy

Hrozná tragédia sa stala počas víkendu neďaleko Galanty, kde dopravná nehoda skončila smrteľnými zraneniami. V tomto prípade zabíjala zrejme nezodpovedná jazda. Tak to aspoň na prvý pohľad vyzerá podľa policajných vyjadrení.

Vodička zišla do priekopy

Tragicky sa skončila nehoda, ktorá mohla vyzerať úplne inak, nebyť nešťastnej náhody. 29-ročná vodička z Čiernej vody neďaleko Galanty išla po ceste so svojou Škodou Fabia smerom od Čierneho Brodu na Galantu.

Podľa policajných vyjadrení neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a vyšla z cesty rovno do priekopy. Tam pokračovala v jazde, a tak sa dostala späť na cestu.

Vpálila do Favorita oproti

Prešla do protismeru a čelne vrazila do oproti idúceho osobného auta Škoda Favorit, ktoré viedol 55-ročný vodič z Čierneho Brodu. Fabiu vymrštilo mimo cesty a Favorit zostal v strede vozovky.

Do Favorita následne narazila Škoda Oktávia, ktorú viedla 24-ročná vodička z Matúškova. 50-ročná spolujazdkyňa z Fabie, ktorú sme spomínali na začiatku utrpela ľahšie zranenia, no toto sa nedá povedať o vodičovi Favoritu. Ten svojim zraneniam na mieste podľahol.

Vodičke namerali alkohol

Najhoršie na tom celom je, že vodičke Fabie, ktorá vlastne celú nehodu zrejme spôsobila, namerali alkohol. Môže ísť za mreže na 4 - 10 rokov. 

Fabia_Favorit_nehoda_jeden mŕtvy_Galanta

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy