Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tragédia pri Kysaku! Auto so 6 ľuďmi viezol policajt (†25)
Zdielať na

Tragédia pri Kysaku! Auto so 6 ľuďmi viezol policajt (†25)

V prípade nehody, ktorá sa stala počas víkendu medzi Veľkou Lodinou a Kysakom v košickom okrese, vyšli najavo nové skutočnosti. Havarované auto, v ktorom sa viezli natlačení šiesti mladí ľudia, šoféroval 25-ročný policajt z Humenného. Ten zomrel na mieste.

Príslušník hraničnej kontroly za volantom

V sobotu krátko pred polnocou sa odohrala strašná nehoda. Partia šiestich mladých ľudí sa viezla na diskotéku do Kysaku, no pár kilometrov pred cieľom nezvládli ostrú zákrutu a autom vrazili do stromu.

Vodičovi však už ani záchranári nedokázali pomôcť. Zomrel na mieste. "Vodič bol príslušníkom policajného zboru a bol zaradený na oddelení hraničnej kontroly policajného zboru v Zboji," informovala hovorkyňa rezortu vnútra Lucia Garajová.

Jeden z mladíkov v umelom spánku

Ďalších piatich cestujúcich previezli do košickej nemocnice. Ich stav je stabilizovaní, no všetci utrpeli vážne zranenia. Podľa lekárov dominujú rôzne zlomeniny a zranenia vnútorných orgánov. Najvážnejší je stav jedného z mladíkov, ktorý sa kvôli poraneniu chrbtice musel podrobiť operácii.

"Leží v umelom spánku a je napojený na umelú pľúcnu ventiláciu," informovala hovorkyňa nemocnice Jaroslava Oravcová. Príčinu nehody aj ďalšie okolnosti vyšetrujú inšpektori Ministerstva vnútra. Podľa našich informácií sa mal pod udalosť podpísať alkohol. Opití vraj boli všetci vrátane vodiča.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy