Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ak nedáš peniaze, zabijem ťa! Dcéra (27) matku (62) týrala
Zdielať na

Ak nedáš peniaze, zabijem ťa! Dcéra (27) matku (62) týrala

27 / ročná žena sa mala vlastnej matke vyhrážať zabitím. Tento prípad sa odohral v Leviciach. Dcéra údajne chcela škaredým spôsobom získať peniaze. 62-ročnú matku mala viackrát fyzicky napadnúť. Trpela pritom viac ako rok, po najnovšom útoku sa však odhodlala ísť na políciu...

Matku bila aj pred dcérkou

"Hádzala všetko, čo chytila... Všetko hodila do mňa," hovorí o svojej bolesti 62-ročná žena. Aj podľa susedov sa za ich dverami ozýval krik, treskot a hádky. Dcéra Martina dokázala z ničoho nič schytiť strašný amok a biť matku aj pred očami 8-ročnej dcérky.

Žena takto od matky chcela vymámiť peniaze napríklad na cigarety. Údajne jej opakovala, že ak eurá nezoženie, tak ju zabije. "Lebo len peniaze, požičaj mi, požičaj mi, musela som si požičiavať peniaze, aby mala."

Neznášala aj susedov

Dôchodkyňa je pritom len pár týždňov po vážnej operácii hlavy, čo zjavne dcére neprekážalo. Všetko vyvrcholilo pred pár dňami, keď dcéra opäť útočila. "Pozhadzovala zo stola pudingové misky, fľaška zo spreju do mňa odletela a malá to videla."

Susedia si dokonca rovnako užili nadávok. Podľa dôchodkyne je zrejme Martina psychicky chorá a pomohlo by jej liečenie. Napokon nevydržala a správanie dcéry ohlásila na polícii. Mladá žena sa tak nachádza v policajnej cele. Rozhodnúť by sa o nej malo už čoskoro. A ak by jej uznali vinu z prečinu nebezpečného vyhrážania, ostala by za mrežami 6 mesiacov až 3 roky.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy