Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dielo sadistov: Utýraný a na reťazi obesený pes!
Zdielať na

Dielo sadistov: Utýraný a na reťazi obesený pes!

V lese nad dedinkou Štrba niekto mimoriadne krutým a chladnokrvným spôsobom obesil psa. Zábery z miesta otrasného nálezu videla psychologička aj veterinár. Tí sa zhodli na tom, že úbohé zviera na smrť utýrali bezcitní sadisti.

Pani Janka zo Štrby zbadala psa v lese medzi stromami. Myslela si, že ho tam skántrilo nejaké divé zviera. Keď prisla bližšie, videla, že sa mýlila, že išlo o chladnokrvnú popravu. "Keď som uvidela tú reťaz, tak mi bolo jasné, že ten pes sem neprišiel sám. Že ho tu niekto priviazal a určite sa ho chcel zbaviť."

Reťaz upevnená skrutkou...

Nie je známe, či ho k stromu priviazal majiteľ, alebo ho niekto ukradol a takto surovo pripravil o život. Reťaz bola upevnená skrutkou, to asi pre istotu aby pes nemohol utiecť. Ďalšiu skrutku mal na krku, aby bola reťaz okolo krku pevne zatiahnutá. "Hrozné! To určite neboli ľudia... Toto u mňa nie sú ľudia," hovorí pani Janka pohnutým hlasom.

Cynický a sadistický!

Zábery z miesta nálezu utýraného psíka si pozrel veterinár a bol poriadne zhrozený. "Predpokladám, že sa obesil sám, ako ťahal. Alebo ho niekto obesil a tam ho priviazal. To je sila toto, to sú ľudia," vravel veterinár Pavol Duroň počas pozerania si obrázkov na počítači.  "Bol zabitý extrémne krutým spôsobom. Som toho názoru, že niekto si túto akciu dôkladne pripravil a s riadne cynickým sadistickým prístupom tohto psa zlikvidoval."

Jedinec s poruchou osobnosti

Nie je vylúčené ani to, že ten, kto psa do lesa priviedol, sa po celý ten čas na jeho trápení zabával. "Áno. Určitým spôsobom, ktorý je pre nás nepochopiteľný, mu to môže robiť potešenie. Vychádzame z predpokladu, že išlo o jedinca, ktorý trpí poruchou osobnosti," zamýšľa sa psychologička Katarína Hlinková. "Je neuveriteľné, čo niektorí ľudia dokážu," zamýšľa sa veterinár Pavol Duroň.

Celé toto zverstvo už vyšetruje polícia a ak nájdu toho, kto to má na svedomí, väzenie ho pravdepodobne neminie.

Pes_obesený_reťaz

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy