Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Z matky (26) spravil prostitútku! Nútil ju sexovať s 12 mužmi denne
Zdielať na

Z matky (26) spravil prostitútku! Nútil ju sexovať s 12 mužmi denne

Pasák mal vydierať a psychicky týrať prostitútku z Podhájskej. Od ženy žiadal 30-tisíc eur. Mária totiž chcela s najstarším remeslom skončiť a za túto sumu sa mala vykúpiť. Žena sa nezľakla a všetko ohlásila na polícii. Z práce totiž miesto svojej rodiny živila tú pasákovu...

Upozorňujeme, že nasledujúca reportáž nie je vhodná pre maloletých divákov.

Nahovoril ju na prostitúciu

Dvadsaťšesťročná žena sa údaje ocitla v bezvýchodiskovej situácii. Tvrdí, že nemala z čoho uživiť štyri deti. Tridsaťštyriročný muž jej vraj navrhol, aby skúsila prostitúciu. Ponúkol sa, že on bude na všetko dohliadať.

Žena televízii povedala, že pasák ju nosil dennodenne až do okolia Serede, údajne tam idú totiž kšefty najlepšie. Mária si vlastným telom zarábala 6 dní v týždni. Voľno mala iba v sobotu. Na ulici musela denne stráviť  osem hodín. O zákazníkov vraj nemala núdzu.

Muž mladú ženu vydieral

Približne desať až dvanásť sexuchtivých mužov obslúžila vraj každý deň. Pasák ju čakal vždy v aute v blízkosti. Sen o lepšom živote sa však rozplynul veľmi rýchlo. Muž si totiž nechával veľkú časť peňazí a Márii dal len zopár drobných.

Tridsaťštyriročný Vojtech žije aj svojou rodinou v Uľanoch nad Žitavou. Žena, ktorá pre neho vykonávala prostitúciu tvrdí, že ich všetkých živila. Mária, údajne chcela s prostitúciou už dávno skončiť.

Obrátila sa na políciu

Pasák sa jej vraj vyhrážal, že ju udá na sociálku a príde o deti. Žena už mala všetkého dosť a obrátila sa pred niekolkými dnami na políciu. Vojtech tak skončil za mrežami.

ISIFA/ilustračné foto

Súvisiace články

Najčítanejšie správy