Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
17-ročný vnuk zabil babku (†73) pre peniaze...
Zdielať na

17-ročný vnuk zabil babku (†73) pre peniaze...

Polícia už pozná vraha 73-ročnej dôchodkyne, ktorú tento týždeň našla dobodanú jej dcéra. Tým je iba jej 17-ročný vnuk Andrej!

Banskobystrickí kriminalisti zistili, že 73-ročnú dôchodkyňu Jindřišku S. zavraždil jej 17-ročný vnuk Andrej. Pod ťarchou dôkazov sa k brutálnemu činu priznal a uviedol, že od starej mamy si chcel požičať peniaze. Na mimoriadnej tlačovej besede o tom v sobotu informoval riaditeľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici Marián Pecko. Vyšetrovateľ obvinil Andreja z obzvlášť závažného zločinu vraždy a sudca ho  zobral do väzby.

Chcel peniaze

Mladík priznal, že starú mamu usmrtil vlastným prineseným nožom, ktorý po čine s ďalšími predmetmi zakopal v lesnom poraste blízko svojho bydliska. Polícii dobrovoľne ukázal, kde sú veci i vražedný nástroj. Tiež sa priznal, že je dlhodobý konzument marihuany a fajčil aj pred skutkom. Od obete požadoval 250 eur, ale nakoniec z jej bytu zobral 10 eur. Peniaze údajne potreboval pre ľudí, ktorí ho vydierali. Stará mama to chcela oznámiť polícii, ale vnuk nesúhlasil. Následne na ňu zaútočil nožom. Na mieste činu bol sám a po skutku šiel domov.

Ubodanú matku našla dcéra

Telo staršej ženy našla jej vlastná dcéra, ktorá ju prišla pozrieť, pretože sa jej niekoľko dní neozývala. Podľa informácií TV JOJ ležalo bezvládne telo v kaluži krvi v kuchyni na zemi. Vrah, z ktorého sa vykľul jej vnuk, ju surovo dobodal do krku a chrbtice a dôchodkyňa na zemi vykrvácala. Všade bol


Súvisiace články

Najčítanejšie správy