Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vražda v Banskej Bystrici! Starenke (†73) podrezali hrdlo
Zdielať na

Vražda v Banskej Bystrici! Starenke (†73) podrezali hrdlo

Neskoro v noci objavili v byte, priamo v centre Banskej Bystrice, mŕtvu 73-ročnú ženu. Podľa prvých informácií mala podrezané hrdlo. O tom, že starenka bola zavraždená, niet pochýb. Policajti celú noc zaisťovali akékoľvek stopy, ktoré by ich mohli priviesť k páchateľovi.

Telo našla dcéra

Telo staršej ženy našla jej vlastná dcéra, ktorá ju prišla pozrieť, pretože sa jej niekoľko dní neozývala. Podľa informácií TV JOJ ležalo bezvládne telo v kaluži krvi v kuchyni na zemi. Vrah ju surovo dobodal do krku a chrbtice a dôchodkyňa na zemi vykrvácala.

Všade bol veľký neporiadok. Povyťahované boli zásuvky a porozhadzované boli veci. Zlodej teda zrejme hľadal peniaze. Vraždenou zbraňou by mal byť údajne nôž.

Poznal sa s obeťou?

Zatiaľ nie je jasné, ako sa páchateľovi podarilo dostať do bytu a či sa s obeťou náhodou aj nepoznal. Na paneláku sa totiž zamykajú aj vchodové dvere.

Starenka žila v byte sama, preto bola pre páchateľa ľahkou korisťou. Policajti počas dňa prehľadávali okolie panelákov, stále nemajú v rukách vražednú zbraň.

V smetiakoch pri bytovke zaistili niekoľko podozrivých predmetov, ktorých pôvod budú ďalej skúmať. Zatiaľ ešte neurčili či sa vrahovi podarilo ukradnúť  peniaze alebo šperky.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy