Zatiahnuté
23°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Prestrelka v Malackách, policajti chytali kriminálnika
Zdielať na
Krimi

Prestrelka v Malackách, policajti chytali kriminálnika

Nebezpečnú akciu majú za sebou malackí dopravní policajti. Cestný pirát pred nimi unikal takmer 20 kilometrov. V aute pritom nebol sám a nakoniec havaroval v 60 kilometrovej rýchlosti.

Začala sa policajná naháňačka

Všetko sa to začalo v Malackách, krátko pred 16-tou hodinou, keď si dopravní policajti všimli Fiat bez značiek. Chceli ho teda zastaviť a skontrolovať, no jeho vodič sa rozhodol inak. Dal sa na útek a začala sa niekoľko kilometrová naháňačka. 

V aute s ním sedela údajne jeho 18-ročná priateľka. Policajti ich naháňali niekoľko desiatok kilometrov. Keď však stále na výzvy nereagoval, použili varovný vystrel do vzduchu. Ani to nezabralo, a tak mu prestrelili pravú zadnú pneumatiku.

V aute mohol mať drogy

Mladík ale stále unikal približne 7 kilometrov. Jeho cesta však skončila v Senickom okrese, keď so svojím Fiatom skončil medzi plotom a betónovým pilierom. Akoby zázrakom vyviazli obaja pasažieri bez škrabanca.

Podľa informácií Krimi ide o policajtom známu firmu. Mladík je vraj zapletený do krádeží a drogovej trestnej činnosti. Nie je navyše vylúčené, že mal drogy aj teraz v aute.

Téme sa aj naďalej venuje reportér Valér Ferko. Viac v Krimi o 19-tej!

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy