Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Horiaci dom ho takmer pochoval! Muža zachránili policajti
Zdielať na

Horiaci dom ho takmer pochoval! Muža zachránili policajti

V Slovenskej Ľupči takmer do tla zhorel drevený dom, v ktorom býval invalidný dôchodca s rodinou. Muž sa pokúšal plamene uhasiť sám, čo ho takmer stálo život! Požiar si však našťastie všimla policajná hliadka a muža vyniesla z pekla v poslednej chvíli...

Oheň z piecky preskočil na dom

Invalidný dôchodca išiel práve s manželkou pre vodu. Táto krátka chvíľa však stačila na to, aby sa oheň z piecky rozšíril na celý dom. Zúfalý muž zbadal plamene už z diaľky. Vnútri mala rodina všetky veci, preto sa invalid rozhodol vbehnúť dnu a pokúsiť sa s požiarom bojovať.

"Som tam mal občiansky preukaz, aj papiere... Keby nie policajtov, tak by som tam zhorel," povedal s vďačnosťou muž. Pre hustý dym totiž v dome stratil orientáciu.

Nebyť policajnej hliadky...

Okolo však úplnou náhodou prechádzali dvaja policajti. "Videli sme muža v plameňoch a vytiahli sme ho von, plamene už von šľahali," komentoval jeden z policajtov, Milan Lapin.

Muža tak vyniesli na dvor v poslednej chvíli. Na mieste ho ošetrili privolaní záchranári. Rodina invalidného dôchodcu však prišla o všetko. Pomoc im však ponúkli ľudia z obce...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy