Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Vedúci skautského oddielu nútili k sexu chlapca (13)!
Zdielať na

Vedúci skautského oddielu nútili k sexu chlapca (13)!

Dvojica mladých skautských vedúcich sexuálne zneužívala 13-ročného chlapca z ich oddielu. Najprv ho vydierali na sociálnej sieti. Situácia sa potom vystupňovala do tých najnechutnejších podôb, aké si človek vie predstaviť.

Založili si falošný profil

Dvadsaťdvaročný Martin a dvadsaťročný Milan. Títo vedúci skautského oddielu si vyhliadli jedného zo svojich zverencov. Na 13-ročného chlapca pripravili pascu. Vytvorili si totiž falošný, dievčenský, profil na Facebooku.

Pomocou neho potom získali od chlapca fotografie, na ktorých je nahý. Perverzní vedúci tínedžera potom začali vydierať. Ten si myslel, že profil patrí dievčine, ktorá od neho chcela, aby sexoval s vedúcimi oddielu a natáčal sa pri tom.

Chlapca nútili k sexu

Obeť napokon privolila. Tým sa to všetko však len začalo, požiadavky vedúcich boli zvrhlejšie a zvrhlejšie. Chlapca nútili k orálnemu, ale aj análnemu sexu. Všetko si natáčali a fotili.

Vedúci skautského oddielu si dokonca vytvorili rozpis, v ktorom si určili, kedy bude chlapca zneužívať Martin a kedy Milan. Obaja mladíci sú v súčasnosti stíhaní na slobode.

ITV Praha

Súvisiace články

Najčítanejšie správy