Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Hrôza na koľajniciach. Do auta s rodinou vpálil vlak!
Zdielať na

Hrôza na koľajniciach. Do auta s rodinou vpálil vlak!

Trojčlenná rodina z Nitry si prežila strašnú hrôzu. Keď večer vošli s autom na železničné priecestie bez závor, nevšimli si svetelnú signalizáciu a vošli na koľajnice. V tom momente však tadiaľ prechádzal osobný vlak a do auta vrazil. Následne ho ťahal niekoľko metrov...

Priecestie bez závor a silné slnko

Manželský pár aj s matkou sa práve v malom osobnom aute vracali z cintorína. To, že si nevšimli svetelnú signalizáciu, sa im takmer stalo osudné. Stalo sa tak údajne preto, že muža oslepilo zapadajúce slnko. Signalizácia tak bola takmer neviditeľná...

Niekoľkotonový kolos do nich následne vrazil a ťahal ich so sebou ešte niekoľko metrov. Osobný vlak vtedy smeroval z Leopoldova do Nitry a zrážke už nedokázal zabrániť.

"Okná sme mali zatvorené, priamo na semafory svietilo slnko. Lesklo sa to jednoducho," spomína na hrozné chvíle 51-ročná manželka vodiča. "Taký šok som ešte nezažila ako dnes. Zrazu sa zjavil, my sme ho nezbadali, že išiel... Po zrážke nás ťahalo ešte 20 metrov."

Šťastie v nešťastí

52-ročný vodič ostal zranený, údajne však nie sú jeho zranenia vážneho charakteru. Jeho manželka a matka sú v poriadku. Polícia nehodu ďalej vyšetruje.

Pondelňajší dátum si tak rodina zapamätá do konca života. Určite sa dá povedať, že sa druhýkrát narodili. "Ja hovorím, všetci svätí nad nami stáli."

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy