Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Únos Slovenky v Nepále! Našli ju v zúboženom stave
Zdielať na

Únos Slovenky v Nepále! Našli ju v zúboženom stave

Nepálska polícia záchranila život žene pochádzajúcej zo Slovenska. 43-ročnú ženu prezývanú Mariči mal zajať 22-ročný meditujúci chlapec, ktorého volajú aj Budhov chlapec. Ženu našli v zúboženom stave v lese na juhu krajiny. Aj napriek všetkému sa jej údajne domov nechce...

Stretnutie s malým Budhom

43-ročná Mariči sa vraj sama chcela stretnúť s Bandžánom. Jeho prívrženci ju však tri mesiace držali v zajatí len preto, že malého Budhu vyrušila pri meditácii.

Po Slovenke začali úrady pátrať potom, ako jej vypršalo povolenie na pobyt a jej pas bol poslaný na nepálsky migračný úrad. Mariči našli policajti v zúboženom stave. Mala zlomenú ruku a modriny po celom tele.

Utrpenie nekomentovala

Podľa miestnych médií mala žena prísť do Nepálu pred rokom. Vstúpila do kláštora a chcela sa stretnúť s meditujúcim chlapcom, o ktorom sektári tvrdia, že je vtelený Budha.

Slovenka údajne svoje zmiznutie a utrpenie nekomentovala. Tvrdila totiž, že dala sekte slovo, a tak nič neprezradí. Je teda otázne, či policajti zistia, čo sa v nepálskych lesoch naozaj stalo. Domov sa jej údajne napriek všetkému, čo prežila, veľmi nechce. Naopak, stále túži stať sa budhistickou mníškou.

Český aj slovenský pas

Slovenka Mariči sa podľa našich informácií narodila v Košiciach. Podľa hovorcu nášho ministerstva zahraničných vecí Ľubomíra Schwarzbachera vlastní žena slovenský aj český pas a tak jej situáciu riešia konzuláty oboch štátov. Za to, že v krajine ostala dlhšie, jej hrozí pokuta až 2000 dolárov.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy