Jasno
16°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Týraný manžel. Žena ho dobila hrncom, vešiakom a topánkou!
Zdielať na

Týraný manžel. Žena ho dobila hrncom, vešiakom a topánkou!

66 / ročný František z Komárna už dlhší čas trpel výkyvy nálady svojej manželky. Údajne ho nielen posielala žobrať pred obchodné centrá, ale dokonca ho pravidelne bila. Po poslednom útoku skončil muž v nemocnici. Manželke za to hrozí 5 až 12 rokov za mrežami.

49-ročná Angela údajne pravidelne bíjavala svojho, o takmer 20 rokov staršieho, manžela. Hádky v byte na treťom poschodí boli podľa susedov na dennom poriadku. Zväčša sa však rozliehal hlas manželky, 66-ročný František len ticho trpel výstupy svojej ženy.

Dobila ho a poslala pre dôchodok

Naposledy Angela vytiahla na svojho manžela hrniec, drevený vešiak a dokonca aj topánku s opätkom. Tĺkla ho nimi hlava - nehlava, zraneného muža nechala ležať na zemi. Predtým ho však ešte údajne poslala na poštu pre jeho dôchodok, aby vraj mala z čoho žiť.

Manžel skončil na ARO

František sa do nemocnice dostal až po dvoch dňoch - zranenia, ktoré mu spôsobila jeho manželka - sa tentoraz akosi nechceli zahojiť. "Bol prevezený na naše oddelenie anesteziológie a intenzívnej medicíny. Tam prijímací lekár zistil, že pacient má mnohopočetné poranenia," hovorí MUDr. Rudolf Pelikán, Nemocnica For life Komárno.

Okrem vonkajších rán na celom tele, vrátane hlavy a hrudníka, mal František aj pomliaždené pľúca, ktoré na jednej strane už kolabovali a zistilo sa aj to, že má ťažké krvné straty. MUDr. Rudolf Pelikán: "Musí byť na umelej pľúcnej ventilácii a ten stav momentálne hodnotíme ako komplikovaný."

Stíhajú ju na slobode

Domáce násilie, ktoré sa skončilo na oddelení intenzívnej medicíny, preveruje aj polícia. "Vyšetrovateľ z Komárna obvinil 49-ročnú ženu zo zločinu ublíženia na zdraví. Obvinená je stíhaná na slobode," informuje Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ Nitra.

Žena_muž_hádka

isifa - ilustračné foto

Súvisiace články

Najčítanejšie správy