Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Anjel smrti (29) pred súdom. Svoj čin neľutuje
Zdielať na

Anjel smrti (29) pred súdom. Svoj čin neľutuje

Bývalý zdravotník, Jaroslav Dobiáš, prezývaný aj anjel smrti, sa dnes postavil pred bratislavský súd. Ten práve v tejto chvíli rozhoduje o jeho osude. V hre je totiž stále dohoda o vine a treste, kedže sa Dobiáš k činu priznal. Pred niekoľkými mesiacmi vpichol pacientke smrtiacu injekciu.

Podľa našich informácií, muž svoj čin neľutuje. Cíti len zodpovednosť za to, že žene nedokázal pomôcť inak. Senát môže u 29-ročného muža obžalovaného z obzvlášť závažného zločinu vraždy zvážiť všetky okolnosti, aj exzdravotníkovo vysvetlenie prečo tak konal.

Pichol smrtiacu injekciu

Dobiáš začiatkom júna minulého roka pichol smrtiacu injekciu 63-ročnej žene v nemocnici na bratislavských Kramároch. Tá mala byť v tom čase v umelom spánku. Následne sa jej zastavilo srdce.

Zradila ho láska

Jaroslav Dobiáš ale o svojom konaní povedal kamarátke Jane, do ktorej bol údajne zamilovaný. To mu však bolo osudné, lebo Jana to okamžite oznámila polícii.

Sudca anjela smrti v prípade dokázania viny môže poslať za mreže na 20 až 25 rokov, prípadne až na doživotie. Prokuratúra trvá na úkladnej vražde a žiada mimoriadny trest.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy