Zatiahnuté, dážď
15°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Tankoval, tankoval. Až natankoval za 25 000 €!
Zdielať na

Tankoval, tankoval. Až natankoval za 25 000 €!

Tak tomu sa povie zamestnanec roka! Jeden Skaličan dostal tankovaciu kartu bez obmedzení a zrejme už tušíte, čo sa dialo ďalej. V priebehu niekoľkých mesiacov údajne "prejazdil" neuveriteľných 25 tisíc eur! Firmu, ktorá ho zamestnávala, veľmi rýchlo prešla trpezlivosť a podnikavý muž môže teraz stvrdnúť za mrežami až na 10 rokov.

Natankoval za 25-tisíc eur

Možno aj mnohí z vás poznajú ten pocit, keď prídu natankovať a pri pokladni ich vôbec nezamrazí. Z prostého dôvodu. Firemná tankovacia karta. 38-ročný Skaličan to veľmi dobre poznal, no doviedol to do takého extrému, že za firemné tankoval, no potom naftu vyťahoval z firemného auta a predával ďalej.

Dokonca chodil tankovať za naše hranice s Českom. Predstavte si, svojmu teraz už bývalému, zamestnávateľovi tak spôsobil škodu takmer 25-tisíc eur. Zaujímavá suma, za ktorú natankoval v priebehu niekoľkých mesiacov.

Hrozí mu až 10-ročná basa

Za zamestnanca roka ho teraz určite nevyhlásia, naopak. Polícia ho už obvinila  zo zločinu krádeže a prečinu neoprávnenej výroby a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty. Teraz môže ísť za mreže. Hornou hranicou trestu v tomto prípade je 10-ročná basa.

Tankovanie_muž_cesta_auto_dlhá jazda

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy