Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ľuboslavu (36) surovo zbil druh (46)! Hrozia jej trvalé následky
Zdielať na

Ľuboslavu (36) surovo zbil druh (46)! Hrozia jej trvalé následky

Z Rimavskej Soboty v piatok v noci letecky transportovali do banskobystrickej nemocnice 36-ročnú ženu. Jej druh jej totiž spôsobil vážne zranenia hlavy. Hrozí, že žena bude mať trvalé následky. V čase incidentu boli podľa našich informácií obidvaja opití.

Obaja milenci opití aj agresívni

Bitka dvoch milencov sa odohrala v pivárni na námestí v Rimavskej Sobote. 46-ročný Róbert je v tomto podniku aj prevádzkarom. Na bitku pritom policajtov upozornil neznámy svedok. Najskôr ich Róbert poslal preč s tým, že sa nič nestalo, o chvíľu sa už vracali opäť aj so záchranármi.

36-ročná Ľuboslava bola vážne zranená. "Pravdepodobne následkom fyzického ataku utrpela viaceré poranenia hlavy s mnohopočetnými pomliaždeninami a krvácaním z nosa," informoval hlavný záchranár Marián Hudák. Ženu ihneď previezli do rimavskosobotskej nemocnice. Údajne bola aj agresívna, v nemocnici sa však jej stav prudko zhoršil, preto ju vrtuľníkom previezli do Banskej Bystrice.

Susedia nechceli veriť

Róbert je pritom podľa našich informácií bratom prednostu Mestského úradu v Rimavskej Sobote. Od piatka je však v policajnej cele. Muža začal vyšetrovateľ vypočúvať už dnes, v piatok bol totiž poriadne opitý... Obvinený je už zo zločinu ublíženia na zdraví.

Susedia však tomuto činu nechceli veriť. Podľa nich je dvojica príkladná a z ich bytu nikdy hádky nebolo počuť. Róbertovi však teraz hrozí 5 až 12 rokov za mrežami. Stav zranenej ostáva kritický.

Oliver Thein/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy