Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sekundy ho delili od smrti! Miloša (34) stiahli pred rýchlikom
Zdielať na

Sekundy ho delili od smrti! Miloša (34) stiahli pred rýchlikom

V Brekove pri Humennom sa v utorok v noci odohrala dráma. 34-ročný muž sa rozhodol po hádke s matkou svoj život ukončiť na koľajniciach. Doslova v poslednej chvíli ho pred rútiacim sa rýchlikom stiahli z koľajníc policajti...

Podľa našich informácií predchádzala všetkému práve hádka s matkou Miloša. Po nej odišiel do krčmy, kam ho matka aj nasledovala a tu, rovno pred kamarátmi, muža vyfackala novinami. Miloš potom so slovami, že ho už nebaví život, zamieril rovno ku koľajniciam.

Rýchlik len 15 metrov od Miloša

Keďže však muž v krčme veľmi presvedčivo hovoril o samovražde, ľudia privolali policajtov. Tí sa hneď vybrali po jeho stopách. "Nápomocné nám boli aj stopy v snehu, ktoré napovedali, že muž zrejme išiel ku koľajniciam... Muža sme zachytili, keď bol vlak v plnej rýchlosti od nás zhruba 15 metrov," informoval nás člen pohotovostnej motorizovanej jednotky.

Rýchlik smerujúci z Humenného do Prahy by bol muža zmietol, keby nezasiahli. Podľa záchranárov bol muž agresívny, pri vedomí a informoval o tom, že pil alkohol. Napokon ho previezli na psychiatriu do Michaloviec.

Miloš opäť v práci, za sebou toho má viac

Dnes ráno sa však prvým vlakom vrátil domov a bol aj v práci. Do reči mu však nebolo. Jeho kolegovia nám povedali, že Miloš je dobrý chlap a vystrája len vtedy, keď si vypije. Z predchádzajúceho večera si vraj veľa nepamätá. No neviniatko zrejme nie je...

Podľa obyvateľov Brekova už pred pár rokmi zaútočil na svoju matku nožom. "Už sedel aj v base za to. Neviem, rok či dva... On je strašne agresívny," povedala nám jedna z obyvateliek. Podľa jeho kamarátov za jeho utorňajšiu agresiu môže možno aj to, že Milošovi zmizol kamarát.

AJOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy