Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
ROZHOVOR: Smiali sa, keď pes trhal nášho kocúra
Zdielať na

ROZHOVOR: Smiali sa, keď pes trhal nášho kocúra

Dôchodcovia z Budatína majú riadny strach o svojho kocúra. Milovníci zvierat chovajú tri mačky a dvoch psíkov. Ich kocúr však teraz bojuje o život po tom, čo na neho vraj zaútočil pes od susedov. Jeho majiteľ sa údajne na trápení mačky dobre zabával.

Množstvo rán na tele

Sedemročný Samson má na tele množstvo otvorených rán. Po uhryznutí dostal infekciu. Lekári sa ho teraz snažia postaviť na nohy. Rany mu však zatiaľ zašiť nemohli.

Incident sa odohral v noci na ulici. Dôchodcovia už videli len to, ako pes útočí na ich mačku. "Susedia sa tom dobre zabávali. Ešte ho aj povzbudzovali - trhaj ho, trhaj," hovorí pani Helena.

Obrátili sa na políciu

Majiteľ psa sa k prípadu odmietol vyjadriť. Televízii sa s ním podarilo skontaktovať len telefonicky. Tvrdí však, že celý incident prebehol úplne inak. Vraj psa nepovzbudzoval a mačka nemala na ulici, čo robiť.

Dôchodcovia už za ošetrenie kocúra zaplatili viac ako 150 eur.  Za svojho kocúra sú dôchodcovia ochotní bojovať a so susedom sa budú aj súdiť. Sú presvedčení o tom, že ak by nezasiahli ich Samson by susedov pes roztrhal.

kocúr_týranie_Budatín_manželia_týranie_detail

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy