Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Policajt si fotil nahých spútaných chlapcov. Vraj pre špeciálny projekt
Zdielať na

Policajt si fotil nahých spútaných chlapcov. Vraj pre špeciálny projekt

Bývalý policajt sexuálne zneužíval chlapcov a ich nahé spútané telá si fotil na mobil. Bratislavský krajský súd mu za to definitívne potvrdil 15-ročný trest. Ernest Bognár sa obhajoval tým, že zábery potreboval na špeciálny projekt, ktorý chcel odovzdať v parlamente.

Tínedžerov nalákal cez internet

V rokoch 2009 a 2010 sa mal Ernest Bognár dopustiť podľa obžaloby sexuálneho zneužívania a výroby detskej pornografie. Jeho obeťami boli pritom traja tínedžeri v rokoch 14 a 15 rokov. Expolicajt ich zviazal remeňmi aj putami, prelepil oči a fotil si ich v lascívnych pózach. Podľa sexuologičky ho vzrušoval akt znehybnenia. Pritom obete môžu hovoriť o obrovskom šťastí, že ich neusmrtil...

S minimálne jednou obeťou sa mal zoznámiť práve cez internet. Podľa súdu zneužil ich naivitu. Obžaloba tiež tvrdila, že chlapcov omámil drogami alebo alkoholom, to sa však dokázať nepodarilo.

S deťmi sa chcel konfrontovať pred fotkami

Samotný Bognár sa k skutkom priznal, neskôr si to však rozmyslel. Od súdu žiadal aj konfrontáciu s obeťami pred ich nahými zábermi! "Jeho pobyt na slobode môže byť nebezpečný, pretože je agresívny a k svojej deviácii nekritický," tvrdí sexuologička Danica Caisová.

Sexuálne násilie aj v minulosti

Krajský súd však Bognárovi nevyhovel a potvrdil 15-ročný verdikt z Pezinka. "Nebudem sa vyjadrovať k prípadu," povedal odsúdený. Za sexuálne násilie bol pritom odsúdený aj v minulosti na 6 rokov. Obeť vtedy musela z jeho bytu na 13. poschodí utiecť po bleskozvode.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy