Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Muž (30) súložil so žiačkou (14), učíť môže ďalej!
Zdielať na

Muž (30) súložil so žiačkou (14), učíť môže ďalej!

Sexuálny škandál mladého učiteľa základnej školy a jeho 14-ročnej žiačky, ktorý sa prevalil na konci minulého roka, pokračuje. Po takmer mesiaci vo väzení podal sťažnosť na Krajský súd, aby sa dostal na slobodu. Ten mu vyhovel, ba čo viac, na základe prezumpcii neviny sa môže vrátiť späť na svoj post do školy. Riaditeľ však zúri...

Učiteľa a zároveň člena politickej strany ODS Vladimíra Duba po mesiaci vo väzbe nakoniec prepustili a môže začať opäť učiť. Vedenie základnej školy mladému učiteľovi v návrate nemôže brániť, pretože sa stále musí držať prezumpcie neviny.

Riaditeľ ho v škole nechce

Z toho sú však šokovaní a zaskočení nielen samotní obyvatelia obce, v ktorej sa škandál odohral a prevalil. Učil by totiž na mieste, kde sa oddával sexuálnym orgiám s vlastnou žiačkou...

Riaditeľ školy na Tachovsku ho však za žiadnu cenu nechce späť. Mladému učiteľovi navrhol dve možnosti - neplatené voľno alebo okamžitú výpoveď. O tom, či sa učiteľ Vladimír Dub do školy vráti, však odmietol hovoriť: "Nehnevajte sa. Ja mám od polície zákaz o čomkoľvek hovoriť, takže s vami hovoriť nebudem."

Prevalilo sa to, keď sa pochválila spolužiačkam

Celá kauza sa prevalila začiatkom roka. 30-ročný učiteľ mal mať sexuálny styk s neplnoletou žiačkou priamo na pôde školy, v jeho kabinete. Tá sa pochválila spolužiačkam, ktoré to oznámili triednej učiteľke. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy