Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Za všetko môžu migranti a cyklisti
Zdielať na

Za všetko môžu migranti a cyklisti

Zdroj: SITA

Nad hnedou čvargou si už odpľul každý, kto s ňou v sobotu nepochodoval. Usrkol si organickej bio-kávičky a napísal na facebook, aký je znechutený. Ale fakt že veľmi. Až mu jeho tekvicový raw koláčik zhorkol v ústach.

Človeka, ktorý používa na rozmýšľanie mozog, však nedesí tých pár tisíc degenerovaných zvieratiek zblbnutých alkoholom, steroidmi a nacistickou propagandou. Desí ho tých pár miliónov slušných nenásilných občanov, ktorým zostáva rozum stáť nad tým, že fašistická luza stĺkla aj cyklistov. Znie to ako jeden z najznámejších vtipov z obdobia Tretej ríše.

Rok 1938, pýta sa nemecký úradník:

- Kohn, prečo chcete emigrovať do Ameriky?

- Lebo tu mlátite Židov a cyklistov.

- Čo vám šibe, Kohn? Prečo by sme mlátili cyklistov?

- No vidíte... preto.

Tá arabská rodina s kočíkom, po ktorej hádzali šutre, tá nikoho neprekvapí. Však to sú akurát tí, čo majú od náckov dostať na búdku. Kto má aspoň päť deka mozgu v hlave a nehajluje s ostatnými, mal by z toho pustiť do gatí.

Nie masa toxického genetického odpadu, ktorý tiahol ulicami hlavného mesta, je desivá. Strach ide z toho, koľkí prišli na Hodžove námestie ukázať, že nie každý obyvateľ tejto krajiny vyjadruje neonacistickej zberbe svoju tichú podporu. Ani nie dve stovky. Zdá sa, že „Bratislavská Kaviareň“ je naozaj len mestský mýtus. Inak by tam musela byť.

Kto vie, možno boli všetci na Artfilm feste. Alebo na Gurmán feste. Alebo ochutnávali haláslé s Robertom Ficom, ktorý  „nemá rád, keď niekto vykopáva otvorené dvere. A to doslova, ako to dnes bolo v Bratislave na uliciach. Postoj vlády je jasný,“ pridal aj on svoj status na facebook. Jasné, stačilo poprosiť a tých nešťastných cyklistov mohli rovno zmárovať policajti.

Slovensko je prevažne hnedé. Tým desivým spôsobom slušných ľudí, ktorí poctivo pracujú, aby uživili rodinu a vychovali deti, majú radi zvieratká, separujú odpad a iba na jednu vec by sa dívali s väčšou nechuťou, ako na mlátenie prisťahovaleckých rodín s deťmi – na „negra a jeho negerčatá“ v susedstve.

Slovensko sa preto môže spoľahnúť, že Ficova vláda bude dôsledne národná a socialistická. Imigranti a homosexuáli už generujú dokopy taký volebný potenciál, že ak nezačnú poslanci Smeru pred každým rokovaním parlamentu slávnostne hajlovať, o rok ich vymenia všakovakí Kotlebovia, Chromíci a Matoviči. Fico nemá na to, aby sa im postavil na odpor. Ani politicky, ani ľudsky. Pôjde s nimi a bude dúfať, že ich koalíciu povedie.

Ficov dnešný postoj je natoľko jasný, že kto má rozum a prostriedky, ten by už mal mať jasno aj v tom, kde sa on sám stane v dohľadnom čase imigrantom.