Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
DRZOSŤ. Manažéri zhrabli státisíce, zamestnanci dostali šumienky!
Zdielať na

DRZOSŤ. Manažéri zhrabli státisíce, zamestnanci dostali šumienky!

Do redakcie sa nám ozvali rozhorčení zamestnanci Slovenskej Pošty. Kým niektorí odchádzajúci manažéri dostali státisicové odmeny, bežní zamestnanci majú od bývalého vedenia hitovky 80. rokov - známe šumienky!

Poštári a vesmírny výskum?

Všetko nasvedčuje tomu, že bývalé vedenie Slovenskej pošty nepracovalo iba na oddĺžení, ale svojich zamestancov chcelo vystaviť aj vesmírnemu výskumu...

Len takto sa dá popísať rozhodnutie odobrať im klasický pitný režim a nahradiť ho nápojom v prášku. "Čo si mám tú šumienku nasypať do úst?!," pýta sa rozhorčene jeden z poštárov.

Trinásť vrecúšok šumienky...

"Keď roznášam poštu a chcem sa napiť, to mám zakaždým komusi zazvoniť a povedať, že prosím vás, dajte mi trochu vody, lebo si chcem zarobiť šumienku?! To je hanba!"

Donedávna totiž dostávali stravenky v hodnote 50 centov určené na nákup tekutín. Po novom je to akýsi nápoj v prášku! Na mesiac dostávajú zamestanci trinásť vrecúšok.

"Voči našim zamestancom chceme pristupovať zodpovedne, zlepšovať ich pracovné podmienky. Zmluvu uzatvorilo predchádzajúce vedenie Slovenskej pošty," vraví hovorkyňa Slovenskej pošty Andrea Pivarčiová. Jeden z poštárov: "Toto je darček od pani riaditeľky za tých štrnásť mesiacov, počas ktorých na ňu zamestanci robili. Na jej odchodné...," pokračuje jeden z poštárov.

Nedá sa to piť!

Zamestanci sa sťažovali nielen na formu pitného režimu, ale aj na chuť nápoja. Na otázku, či sa to dá piť, prichádza jasná odpoveď: "Nedá!" Zamestanci zároveň bývalej riaditeľke Slovenskej pošty Marcele Hrdej odkazujú, aby si pri svojom odchode pripila s pánom Figeľom nie s pálenkou, ale s touto "chutnou" šumienočkou...

Na záver už iba toľko: z odchodného bývalej riaditeľky vo výške 178 tisíc eur by sa dalo nakúpiť takmer pol milióna dvojlitrových fliaš s minerálkou...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Poštárka_triedenie_listy

isifa - ilustračné foto

Súvisiace články

Najčítanejšie správy