Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Nahnevaný muž vypustil na úrade jedovaté hady
Zdielať na

Nahnevaný muž vypustil na úrade jedovaté hady

Zdroj: reuters

Úplatní úradníci dostali od nahnevaného daňového poplatníka poriadnu príučku. Priamo v ich kancelári vypustil jedovaté hady. Zamestnanci aj návštevníci poskákali na stoly, aby sa chránili pred uštipnutím. Majiteľovi hadov prekážalo, že mu úrady nepridelili pozemok, kde by ich mohol chovať.

Takýto rušný deň v práci úradníci v severoindickom Uttarpradéši nečakali. Známy zaklínač hadov im jedovaté kobry naservíroval rovno pod nos. V miestnosti, kde bolo asi 100 ľudí, zavládol totálny chaos.

Nekonali a žiadali úplatok

Zamestnanci sa pred agresívnymi hadmi snažili ukryť, kde sa dalo. Tí odvážnejší si ich fotili alebo a niektorí sa ich pokúsili dokonca zneškodniť. K zúfalému kroku vyprovokovala zaklínača hadov nečinnosť úradov. Už mesiace mali jeho žiadosť o súhlas na pridelenie pozemku. Najskôr si ju pohadzovali medzi sebou a potom od neho mali žiadať úplatok.

"Chceli odo mňa peniaze, ktoré nemám odkiaľ zohnať. Kde mám teda chovať tieto jedovaté hady? Nemám pre ne miesto," vysvetlil svoje konanie zaklínač hadov Hakkul.

Po vypustení svojich miláčikov na úrade Hakkul zmizol podobne ako niekoľko plazov, ktorých sa nepodarilo zneškodniť. Podľa niektorých úradníkov sú ešte stále v budove.

reuters

Súvisiace články

Najčítanejšie správy