Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Údajných satanistov prepustili po 20-ich rokoch. Mali obetovať troch chlapcov
Zdielať na

Údajných satanistov prepustili po 20-ich rokoch. Mali obetovať troch chlapcov

Traja tínedžeri sa zrejme stali obeťami veľkého justičného omylu. Odsúdili ich za brutálnu vraždu malých chlapcov, ktorých mali zabiť počas satanistického rituálu. Mladíci mali stráviť zvyšok života za mrežami. Pre nedostatok dôkazov a chýbajúce testy DNA ich nečakane po takmer 20-tich rokoch prepustili.

Krutá vražda troch osemročných chlapcov vystrašila v roku 1993 celý americký Memphis. Ich nevládne telá našli nahé a zmrzačené v hustom lese. Stopy násilia svedčili o satanistickom rituáli. Títo traja tínedžeri ich mali brutálnym spôsobom obetovať. Napriek chýbajúcim testom DNA padli kruté rozsudky. Jeden dostal trest smrti, dvaja doživotie.

Ich obhajcom sa po rokoch podarilo získať povolenie na dodatočné testy DNA. Tie nepotvrdili vinu. Namiesto toho, aby sa proces obnovil, všetkých troch pustili na slobodu. Pred bránami väzenia čakali na troch prepustených mužov desiatky ľudí, ktorí verili v ich nevinu. Rodičia troch zavraždených chlapcov sú však rozhorčení. Tvrdia, že sú to vrahovia a za ich prepustením sú ľudia, ktorí z nich urobili hviezdy.

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy