Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Objasnili vraždu z roku 1998. Obvinili družku zavraždeného
Zdielať na
Krimi

Objasnili vraždu z roku 1998. Obvinili družku zavraždeného

Úrad boja proti organizovanej kriminalite objasnil vraždu spred trinástich rokov. Z toho činu obvinili 44 ročnú Evu, exmanželku svokra Jána Počiatka. Do prípadu mal byť vtedy zapletený aj dnes už nebohý Peter Čongrády, ktorý patril do bratislavského podsvetia.

Vražda sa podľa polície odohrala v rodinnom dome v Trenčíne, kde podľa polície 44 ročná Eva žila so svojím vtedajším druhom Ladislavom. Motívom mali byť práve mužove majetky. Pred trinástimi rokmi a to 28 júna 1998 sa Eva rozhodla, že svojho druha odstráni. V ich rodinnom dome pristúpila zo zadu k Ladislavovi, priložila revolver a vystrelila.

O odstránenie tela požiadala nebohého Jozefa Č. Ten túto prácu však postúpil takzvaným Ošovcom, ktorý pôsobili v Dubnici na Váhom. Konkrétne však Jozefovi K. Spolu s členmi jeho skupiny telo naložili do auta a odviezli do katastra obce Malé Nosnice v púchovskom okrese, kde ho zakopali do vopred pripraveného hrobu.

V rukách polície skončil aj Miloš Kaštan, údajne bývala pravá ruka Mikuláša Černáka. Vo väzbe sa ocitol potom, čo ho vyšetrovateľ obvinil z lúpeže a vydierania. Na krku má však aj úverový podvod.

Muž verzus žena_tiene v pozadí

ISIFA

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy