Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
VIDEO: Útok na novinára v priamom prenose...
Zdielať na

VIDEO: Útok na novinára v priamom prenose...

Nikdy neviete, čo sa v živom vysielaní stane. Ale pravdu povediac fyzický útok nikto nečaká. Ani novinár, ktorý práve komunikoval so štúdiom a divákmi to nečakal. Zrazu ho však niekto napadol...

Reportér informoval o prípade týrania zvierat, keď priamo počas živého vstupu pristúpil k nemu muž a zaútočil na neho. Kameraman mu išiel na pomoc. Vstup z réžie tak okamžite ukončili.

Novinár z filadelfského kanála Fox 29 informoval o policajnej razii v dome zberateľa zvierat. Ten sa o živočíchy nestaral a z domu išiel príšerný zapách. Susedia sa sťažovali. Polícii trvalo dve hodiny, kým zvieratá vyniesli.

"Myslím si, že to bol syn muža, u ktorého robili raziu. Bol to skutočne vážny prípad. Ten muž mal v dome okolo 25 živočíchov," povedal novinár. Niekoľkohodinová razia zrejme rozčúlila syna muža, ktorý zbieral zvieratá. Na novinársky štáb totiž zaútočil. Na kamere rozbil svetlo a reportérovi uštedril ranu lakťom do hrude. Reportér zobral situáciu s nadhľadom. Muža údajne chápe a chcel by sa s ním porozprávať.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy