Skoro jasno
18°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Keď v správach uvidela výtržníctvo vlastných detí, udala ich!
Zdielať na

Keď v správach uvidela výtržníctvo vlastných detí, udala ich!

Tak tomu sa povie zásadová matka! Ruku na srdce, ktorá z nás by mala tú guráž, aby udala vlastné deti? Ona to urobila. Svojich potomkov nahlásila polícii ihneď po tom, ako zistila, že sa zaplietli do výtržníckeho gangu.

Kizzy sledovala správy tak, ako každý večer. Keď však ukázali video zo záťahu skupiny mladých výtržníkov, nemohla uveriť vlastným očiam. "Nebola som si istá, a tak som si tie zábery prehrávala a zastavovala dookola. Po chvíli mi bolo jasné, koľká bije. Boli to moje dve deti!," hovorí o nepríjemnom zistení.

A tak mladí výrastkovia išli na koberec. 15-ročný syn a 13-ročná dcéra pochopili, že nemá zmysel zatĺkať. "Šokovalo ma to. Nikdy predtým nemali takéto problémy."

A tak Kizzy rozhodla. Jej deti sa za svoje činy musia zodpovedať. Obe dostali predvolanie na súd pre výtržníctvo a krádež. Našťastie sa ani jedno z jej detí nezapojilo do hromadnej bitky v neďalekom parku, po ktorej zostal jeden ťažko dobitý tinedžer.

Bolo to pre ňu veľmi ťažké, Kizzy však tvrdí, že nemala na výber. "Nevediem ich k tomu, aby sa takto správali. Venujem im všetok môj čas a energiu. Vediem ich k spolupatričnosti. Takéto správanie neakceptujem!"

Kizzy inšpirovala aj ostatných rodičov, ktorí svoje deti spoznali. Dúfajúc, že tak dajú mladým výtržníkom príučku.

Američanka udala vlastné deti

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy