Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dievčatko (5) vraždilo! Neznieslo plač bábätka, tak ho utopilo
Zdielať na
Zahraničie

Dievčatko (5) vraždilo! Neznieslo plač bábätka, tak ho utopilo

Zdroj: ISIFA/ilustračné

Neštastie, tragédia alebo brutálna vražda. Aj takto možno opísať čin 5-ročného dievčatka z amerického Kansas City, ktoré utopilo vo vani nevinné batoliatko. Údajne ju rozčuľoval plač malého chlapčeka, preto sa rozhodla takto brutálne zakročiť. Informovala o tom agentúra ČTK.

Malá Američanka utopila 18-mesačného chlapčeka, ktorý sústavne plakal. Dievčatko jeho plač nevydržalo a svoju nespokojnosť vyriešilo po svojom. K tomuto šokujúcemu činu sa neskôr priznala v rozhovore so sociálnou pracovníčkou.

ISIFA/ilustračné

Vo vyšetrovaní  je malé dievča vedené ako podozrivá osoba. Zatiaľ však zatknutá nebola. Celú situáciu totiž komplikuje jej nízky vek.

Čin sa odohral v dome, kde bolo viac detí. Vraj na ne dohliadal tínedžer. Ten si však na chvíľu odbehol. Musel ísť vyzdvihnúť chlapcovho otca. Práve táto chvíľočka sa stala pre nevinné batoľa osudnou.

Američanka sama odniesla bábätko do kúpeľne a tam ho držala pod vodou, až kým sa neutopilo. Údajne bola obeť so svojou vrahyňou v príbuzenskom vzťahu.

Diskutuje sa o tom, či dievčatko mohlo čin spáchať úmyselne. Bart Lubow z americkej spoločnosti poskytujúcej právnu ochranu deťom tvrdí, že 5-ročné dieťa nie je schopné konať takýmto spôsobom zámerne. O ďalších krokoch sa zatiaľ rozhoduje. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy