Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Sexuálny škandál. Manažéri si za odmenu užívali s prostitútkami
Zdielať na

Sexuálny škandál. Manažéri si za odmenu užívali s prostitútkami

Manažéri a predajcovia poisťovne dostali ako pracovnú odmenu od svojich šéfov pobyt s nezvyčajným bonusom. Z roboty ich poslali si poriadne užiť s prostitútkami! Niekto sa však pochválil tam, kde nemal a teraz majú o tento ich luxusný výlet záujem médiá aj ich partnerky.

Seriózna poisťovňa poslala svojich sto najlepších predajcov a manažérov do Budapešti. Že pôjde o netradičný výlet im bolo jasné hneď. "Pri vchode nás skontrolovali ako pri bezpečnostnej prehliadke na letisku," hovorí svedok budapeštianských orgií.

Za pikantnými odmenami stála nemecká firma a tak musel byť vo všetkom poriadok a nemohlo ísť o žiaden bordel. O pánov sa staralo dvadsať slečien, ktoré mali náramky rôznych farieb, podľa ktorých vedeli do akej miery sú im k dispozícii. "Po každom styku dostali na ruku pečiatku, aby sa potom vedelo, ako často ho mali," prezrádza ďalej svedok.

Napriek absencii kamier a fotoaparátov sa niekto prekecol a firma musela s pravdou von. "Môžeme potvrdiť, že pri jednom nočnom podujatí bolo prítomných 20 prostitútok," priznala hovorkyňa poisťovne Alexandra Klemme. Celý špás finančnú spoločnosť vyšiel na 83 000 eur.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy