Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Najsexi letušky sveta má Virgin Atlantic
Zdielať na

Najsexi letušky sveta má Virgin Atlantic

Americký cestovateľský server v ankete zisťoval, ktoré letecké spoločnosti majú najatraktívnejšie letušky. Jedna zo spoločností ostatné predbehla s obrovským náskokom. Či právom, posúďte sami.

Usmievavé letušky sú jednou z najpríjemnejších vecí pri cestovaní lietadlom. Ak sú ešte k tomu krásne ako tie z leteckej spoločnosti Virgin Atlantic, žiaden let nie je dosť dlhý.

K absolútnemu víťazstvu v cestovateľskej ankete o najsexi letušky zrejme prispela aj provokatívna reklama, zobrazujúca dlhonohé dračice v obtiahnutých červených rovnošatách.

Výsledku 53% sa žiadna iná letecká spoločnosť ani zďaleka nepriblížila, Singapurské aerolínie na druhom mieste získali iba 18% hlasov v hlasovaní, ktoré realizoval webový portál Businesstraveler.com.

Kompletná desiatka najatraktívnejších posádok

1. Virgin Atlantic

2. Singapore Airlines

3. Etihad

4. Emirates

5. Aer Lingus

6. Lufthansa

7. Cathay Pacific

8. TAP

9. KLM

10. Iberia

Virginia Atlantic si na príťažlivosti svojich letušiek vybudovala celý imidž. Podľa zahraničných médií nezabudne zakladateľ aerolínií, Sir Richard Branson, pri žiadnom rozhovore zdôrazniť dôležitosť výzoru posádky lietadla. Vzhľad tej jeho vypovedá veľa o kritériách, na základe ktorých si letušky vyberá.

Viaceré z ocenených spoločností prevádzkujú lety v strednej Európe, o prednostiach letových spoločníčok sa tak môžeme presvedčiť aj my Slováci. Otravné meškania letov by nemuseli s víťaznou posádkou byť až také otravné...


 

Pre zakladateľa Virginia Airlines, Sira Richarda Bransona je práca skutočnou vášňou...

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy