Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Dieťa sa prechádzalo s kokaínom v batohu. Za všetko môže matka
Zdielať na

Dieťa sa prechádzalo s kokaínom v batohu. Za všetko môže matka

ALABAMA / Drogy za bezmála pol milióna sa matka rozhodla ukryť pred políciou tak, že ich nastrkala do ruksakov vlastných detí. Polícia zostala v šoku, že v batohu na chrbte 3-ročného drobca našli 2 kilá kokaínu.

​Deti mali drogy aj zbrane na dosah ruky

Tiera Hillová (35) by istotne nezískala titul Matka roka. Okrem toho, že v posledných niekoľkých rokoch jej bola väznica ako druhý domov, nebezpečenstvu vlastného drogového biznisu vystavovala aj svoje 4 deti vo veku od troch po pätnásť rokov. Nehovoriac o zbraniach, ktoré mali doslova na dosah ruky.

Vyšetrovatelia na ňu prišli po anonymnom oznámení. "Strážnici dostali informáciu, že obchoduje s drogami. Keď ju zastavila hliadka, v aute mala jeden a pol kilogramu kokaínu a zbraň." informoval o situácii šerif Paul Burch.

Deti vyšli z domu s kilogramami kokaínu

Tým sa to ale len začalo. Nasledovala domová prehliadka. Vyšetrovatelia zostali bez slov. V batohoch detí objavili drogy v celkovej hodnote 450-tisíc dolárov a voľne prístupné zbrane. Najviac ich ale zaskočilo, že iba trojročné dieťa odchádzalo z domu s ruksakom, v ktorom našli dve kilogramové balenia kokaínu.

"Je hneď niekoľko možností, ako sa to mohlo skončiť tragédiou. Napríklad, ak by deti drogy užili, alebo ak by sa chceli hrať s nabitými zbraňami," dodal Burch.

Tiera Hilová je momentálne za mrežami. Podľa polície to pre ňu nie je žiadna novinka. Podľa záznamov už bola vo väzení v uplynulých rokoch 10krát a po najnovšom čine sa spoza mreží tak skoro nedostane.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy