Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Pražskí policajti pátrajú po mužovi, ktorý znásilnil ženu v Kunratickom lese
Zdielať na

Pražskí policajti pátrajú po mužovi, ktorý znásilnil ženu v Kunratickom lese

PRAHA / Polícia pátra po mužovi, ktorý v pondelok (4. 3.) večer v Kunratickom lese prepadol a znásilnil 37-ročnú ženu. Pražskí kriminalisti v utorok v lese pátrali po stopách. Polícia vyzvala ľudí, ktorí muža poznajú, alebo sa sami stali obeťou napadnutia, aby sa prihlásili na linku 158.

"Desiatky policajtov spoločne s kriminalistami prepátrajú Kunratický les, kde včera, okolo pol ôsmej večer, neznámy muž prepadol ženu a znásilnil ju. Policajti tu pátrajú po akejkoľvek stope, ktorá by ich doviedla k hľadanému páchateľovi," uviedla polícia.

Hľadaný muž má podľa policajtov asi 35 rokov, meria zhruba 180 až 190 centimetrov a má krátke hnedé kučeravé vlasy. Na rukách mal modré latexové rukavice a silno zapáchal.

"V súvislosti s pátraním po páchateľovi prosíme širokú verejnosť o pomoc. V prípade, že máte akékoľvek informácie o hľadanom mužovi, alebo ste sa stali tiež obeťou napadnutia v Kunratickom lese, zavolajte na linku 158," doplnili policajti.

Koncom januára napadol niekoľko ľudí v Kunratickom lese 23-ročný muž, ktorý ešte predtým sekerou zranil ženu v Hostaviciach. Polícia ho zadržala, neskôr sa muž priznal aj k vražde muža, ktorého telo našli policajti pri Kyjskom rybníku. Prokurátori následne informovali o tom, že podozrivý je v stave, keď sa nemôže zúčastniť trestného konania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy