Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Desperádo vyráža dych. Ide na svadbu princa Williama!
Zdielať na
Zahraničie

Desperádo vyráža dych. Ide na svadbu princa Williama!

Britská kráľovná Alžbeta II. už poslala zlatom vygravírované pozvánky na svadbu princa pri a jeho snúbenice Kate Middletonovej. Svadobné oznámenia dostane len 1900 vyvolených. Ich mená však kráľovná nezverejnila. No my poznáme jedno. A rozhodne stojí za to...

Zastúpenie bude mať aj naša vlasť. My sme sa dopátrali k jednému z mien známeho Slováka, ktorý nás za kanálom La Manche bude údajne reprezentovať. "Bol som pozvaný na veľkolepú svadbu storočia a tá bude s princom Williamom a s Katy. A som pozvaný jediný, ale môžem si zobrať aj svoju partnerku," šokoval nás Desperádo. 

Napriek tomu, že manželky veľvyslancov pozvánku na svadbu nedostali a každý zo zastúpenia určitej krajiny sa na pompéznej oslave bude musieť zaobísť bez svojej polovičky, Desperádo ako sa zdá má tak v kráľovskej rodine o čosi vačšie konexie.

Veľkú úlohu v údajnom pozvaní kontroverzného Slováka môže mať aj jeho znalosť cudzích jazykov. Zatiaľ ich podľa jeho vlastných slov ovláda dvanásť. Desperádo už teraz sľubuje, že sa má na čo kráľovský dvor tešiť a svadobčanov sa chystá prekvapiť. 

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy